Hoe helpt uw mening?

  • Geef uw mening

    CHIO Rotterdam nodigt bezoekers, deelnemers, sponsors, genodigden, standhouders en vrienden van het CHIO Rotterdam uit om hun mening te geven.

  • Inzicht in kwaliteit

    Door ervaringen te delen ontstaat inzicht in de kwaliteit van het CHIO Rotterdam.

  • Verbeteren

    Door inzicht in ervaringen, kan het CHIO Rotterdam het evenement en haar dienstverlening gericht optimaliseren en verbeteren.

Kwaliteitsverbetering

CHIO Rotterdam gebruikt het onderzoeksplatform chio.tevreden.nl actief om bezoekerservaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te verbeteren.

Het CHIO Rotterdam nodigt haar bezoekers, gasten, sponsors, standhouders, deelnemers en de Vrienden van het CHIO Rotterdam uit om deel te nemen aan dit onderzoek. Met inzicht in de resultaten, uitgebreide rapportagemogelijkheden en verbeteradviezen kan CHIO Rotterdam nog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

Review richtlijnen & redactiebeleid

Tevreden.nl en CHIO Rotterdam willen dat bezoekers die op deze site ervaringen zoeken, nette, betrouwbare en objectieve informatie krijgen. Reacties en reviews worden daarom voor publicatie gecontroleerd op o.a. de betrouwbaarheid. Bekijk voor het schrijven van goede reviews de richtlijnen.

Klachten

Het onderzoeksplatform chio.tevreden.nl richt zich op het meten van tevredenheid.

Heeft u een klacht meldt deze dan direct aan het CHIO Rotterdam zodat er naar een oplossing gezocht kan worden.

Over Chio

Voor het CHIO Rotterdam is het uitermate belangrijk dat ervaringen van bezoekers, sponsoren, standhouders, deelnemers, en van de Vrienden van het CHIO Rotterdam aansluiten bij de verwachtingen. Zoals voor iedere organisatie is tevredenheid van klanten in de ruimste zin van het woord, de sleutel tot succes en dat is voor het CHIO Rotterdam niet anders.

Meer over CHIO Rotterdam

Over Tevreden.nl

Het onderzoeksplatform chio.tevreden.nl wordt mogelijk gemaakt door Tevreden.nl.

Tevreden.nl ontwikkelt onderzoeksplatformen voor klanttevredenheid.
Zij doet dit voor complete sectoren en voor individuele organisaties.